Letselschade
Het kan iedereen overkomen: een auto-ongeval, een medische fout of een bedrijfsongeval. Soms vallen de gevolgen mee, maar vaak zijn de gevolgen zeer ingrijpend. Er is sprake van letselschade wanneer u door toedoen van een ander lichamelijk of geestelijk letsel hebt opgelopen. Meestal denkt u hierbij alleen aan verkeersongevallen. Maar letselschade kan het gevolg zijn van allerlei gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld bedrijfsongevallen.
Als u hiervan het slachtoffer bent geworden zult u merken dat letselschade zeer ingrijpende gevolgen heeft. U kunt niet meer aan het werk, tijdelijk of misschien wel nooit meer. Uw promotiekansen zijn gedaald of zelfs helemaal niet meer aanwezig. Als u zelfstandig ondernemer bent kan er sprake zijn van omzetverlies. Of het is onmogelijk geworden nog voor uw huishouden te zorgen. Misschien kunt u uw hobby's niet meer
uitoefenen of niet meer sporten. Al met al kunnen de gevolgen voor zowel uw gezinsleven als uw sociale leven zeer ingrijpend zijn.
Letselschade kent vele categorieŽn:
Geheel arbeidsongeschikt in toekomst
Blijvend rugletsel
Amputeren van ledematen
Blijvende hersenbeschadiging
Verminderd arbeidsvermogen na ongeval
Visuele handicap
Medische fout na ongeval
Een controlerend arts welke geen onafhankelijk onderzoek verricht, waardoor de patiŽnt blijft zitten met een medisch probleem


De gevallen die de meeste problemen opleveren met de verzekeringsmaatschappijen komen op deze website aan de orde, zoals het whiplash-syndroom.

Om de door u gewenste letselschade met bijbehorende oplossingen te bereiken klikt u op een van de knoppen in de balk boven aan deze pagina. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de zoekfunctie.
Winkelwagentje U heeft 0 items geselecteerd.